Evenementen schoolbreed

Fijn dat u onze website bezoekt!

Op deze site vind u maar een klein gedeelte van de activiteiten van onze school.
Het gaat hierbij vooral om de grote evenementen.
Alle informatie is alleen in het afgesloten deel van Schoudercom te bekijken.

Surprises

De bovenbouwgroepen hebben in november lootjes getrokken en daarna is iedereen flink aan het knutselen gegaan. Op 1 december werden alle surprises mee naar school genomen en tentoongesteld in het Beather. Wat zag dat er fleurig uit!

Sinterklaas

Op 3 december was het zover. Sinterklaas en zijn twee pieten brachten een bezoek aan de Fontein. We mochten hem dit jaar niet buiten ontvangen, maar hebben hem vanuit de school toegezongen.

Al snel was het tijd om de onderbouwgroepen te bezoeken. In iedere groep was er een programma voor de Sint en kregen de kinderen een cadeau.

De bovenbouw was druk met het uitpakken van de surprises. Ook daar kwam Sint nog even langs om een klassencadeau te brengen.

Het was een gezellige dag.

Start schooljaar

Op 30 augustus gaat het nieuwe schooljaar van start. Iedereen heeft er weer zin in, maar het is ook wel een beetje spannend. Hoe zal het zijn in de nieuwe groep?

De ouders mogen weer de pleinen op om hun kinderen weg te brengen, maar nog niet mee naar binnen. De leerkrachten hebben een filmpje gemaakt om de kinderen te verwelkomen.