Evenementen schoolbreed

Fijn dat u onze website bezoekt!

Op deze site vindt u maar een klein gedeelte van de activiteiten van onze school.
Het gaat hierbij vooral om de grote evenementen.
Alle informatie is alleen in het afgesloten deel van Schoudercom te bekijken.

Feestavond opening schooljaar

Het begin van het schooljaar is vrijdag 2 september extra goed ingeluid met een feestavond, georganiseerd door de OR. De ouders en kinderen van de Fontein konden meedoen aan de Vossenjacht en mochten op zoek naar de leerkrachten, die uiteraard verkleed waren. Dus dat werd even zoeken..

Wanneer alle leerkrachten gevonden waren en daarmee alle letters verzameld, moesten de kinderen puzzelen voor het juiste woord. Als beloning was er feest op het voorplein van de school. Een bellenblaasmachine, suikerspinnen, popcorn en dj's maakten deze feestavond compleet! Bedankt OR!

Eerste Schooldag, een frisse start.

Maandagochtend was de vakantie dan echt voorbij. De kinderen liepen, soms vergezeld door hun ouders, door een heuse "personen-wasstraat" om zo fris aan het nieuwe schooljaar te beginnen!